ONZE WERKWIJZE

Vroeger waren er duidelijke grenzen tussen film, televisie en fotografie, maar die vervagen steeds meer. Er komen steeds weer nieuwe vormen en mogelijkheden van verspreiding, denk aan internet, tablets en smartphones. Door het grote aanbod gaan mensen actief op zoek naar content die hen echt aanspreekt. Het publiek prikt tegenwoordig wel door het traditionele promotie-praatje en geloofwaardigheid speelt een belangrijke rol. Beleving in plaats van zo maar informatie. Zeker met social media, waardoor communicatie geen eenrichtingsverkeer meer is.

reiswerk-discussie-38

MEEDENKEN EN UITVOEREN

Wij zijn altijd bezig om de nieuwe mogelijkheden van communicatie te ontdekken en creatief te benutten. Niet alleen technisch gezien, maar ook inhoudelijk. Omdat we het zelf boeiend vinden en om de boodschap van onze opdrachtgever zo effectief mogelijk te verspreiden. Wij voeren niet alleen uit maar denken ook mee, want wij geloven dat je het beste resultaat krijgt als doel, plan en uitvoering direct op elkaar afgestemd zijn. Daarom schuiven wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium aan.

TIMS-23_resize

MOOIE DINGEN

For 10 years we have become professionals

Simpel gezegd willen wij mooie dingen maken. Omdat we daar gewoon van houden, maar we geloven hoe dit bijdraagt aan de uitstraling, sfeer en dus de kracht van de boodschap. Dit houdt in dat we zorg besteden aan ieder plaatje; het gaat ons er niet om of iets er op staat, maar of iets er goed op staat. En wij willen niet alleen dat de opdrachtgever tevreden is, maar dat wij dit ook zelf zijn. Als enthousiastelingen zetten wij ons altijd voor de volle 100 procent in.

ONS TEAM

Ieder project vraagt om een aanpak op maat, daarom werkt Up North met een groep gespecialiseerde professionals. Bij iedere productie wordt gekeken wat een logische samenstelling van het team is – om samen te zorgen voor een eindproduct dat klopt.