— Deel Vier

Nieuw uiterlijk voor een vertrouwde locatie

Deel Vier is een bijzondere plek. Ruimte om te delen, ruimte om te vieren. dat is hun slogan en zegt veel over hun filosofie. Alle planten, bomen en struiken die je hier tegenkomt zijn allemaal zelf geplant en afgeleid van een ouderwets boerenerf.

HET CONCEPT

Deel Vier was toe aan een nieuwe uitstraling. Een uitstraling die past bij het gevoel wat je krijgt als je de locatie bezoekt. Als je aan komt rijden is de deel en de rode deur het eerste wat je ervaart. Dit namen we mee in het concept

Oplossing

De gedachte achter de naam van Deel Vier is wat we ook graag terug wilden laten zien in het logo. Door letterlijk de deel over te trekken kwamen we tot een passende vorm. Deze vorm keer vier maakte een nog mooiere vorm en gaf het ook ruimte voor typografie die weer verbonden is. Zo ontstond een tijdloos en romantisch logo.


Uitvoering

Als je een bezoek brengt aan Deel Vier dan voel je gelijk dat het een bijzondere plek is. Het is een plek van samenkomen en een plek waar respect is voor de omgeving. Door dit gevoel vast te leggen kwamen we samen tot een logo die dit gevoel overbrengt.