— Film noir 2014

EVENT

Film noir is spannend, mysterieus en daarom het perfecte thema voor een open dag bij Up North. Voor de Open Bedrijvendag Drenthe 2014 gooiden wij onze deuren open en lieten wij onze gasten kennismaken met dit mooie filmgenre.

Up North Film Noir poster

HET CONCEPT

We besloten mee te doen met de Open Bedrijvendag Drenthe om zo meer mensen kennis te laten maken met ons bedrijf. Natuurlijk wilden we iets speciaals neerzetten zodat het niet alleen ging om informatie maar vooral ook om een spannende en leuke beleving. Een beleving die bijblijft in combinatie met ons bedrijf.

Suspence

In film noir draait het om de opgebouwde spanning, oftewel: de suspence. Om dit kracht bij te zetten hebben we onze eigen korte film noir promovideo gemaakt. Hierin laten we wat zien van de stijl en kondigen we ons event aan.


Facebook gaat film noir

Tijdens het event konden mensen zich in film noir stijl laten fotograferen. Zo maakten ze mee hoe leuk het is om bij ons foto’s te laten maken en zullen ze zeker aan ons denken als ze later weer eens een fotoshoot nodig hebben. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de kwaliteit van het werk en dat was te meten aan het feit dat in die week de Facebookprofielfoto’s van de bezoekers veranderden in spannende portretten van mysterious men en dangerous women.