— Hobrand Algebra: Fire & Rescue technology

Materialen voor het betere brandweerwerk

Hobrand Algebra levert materialen en techniek voor het betere brandweerwerk. Regelmatig hebben ze demodagen om hun producten te tonen aan brandweermannen- en vrouwen. Ze geven instructies en demonstraties om zo het publiek enthousiast te maken. Om meer mensen te trekken hadden ze een promofilm nodig die wij hebben gemaakt.

HET CONCEPT

Bij het werk van de brandweer denk je al snel aan de stoere mannen en vrouwen die onder heftige omstandigheden hun werk uitvoeren om levens te redden. Die gedachte is terecht. Hobrand Algebra wil met video en foto’s laten zien dat zij de materialen hebben die het meest geschikt zijn om die taak uit te voeren.

Brandende beelden

Het brandweerwerk is heftig en intensief. Met de materialen van Hobrand Algebra kan je dat werk aan en dat willen we laten zien. De beelden die we hebben gemaakt zijn intens, stoer en vol actie. Je zit als kijker middenin het spektakel.


Nog meer publiek

Als je je producten wil demonstreren, heb je natuurlijk wel publiek nodig om het aan te laten zien. De foto’s en filmbeelden die we hebben gemaakt worden dan ook flink ingezet om bij de volgende demodagen nog meer mensen te trekken. En zeg nou zelf, na het zien van die beelden wil jij toch ook zo’n dag meemaken?