— MariCase

Het gevoel van Italië vorm en inhoud geven

De producten van MariCase ademen Italië. De teksten, foto’s en het design van de site moeten daar dus op aansluiten. De bezoekers van deze site moeten wel erg veel wilskracht hebben als ze na het scrollen geen zin hebben in Italiaanse chocolade!

HET CONCEPT

Marike Anker van MariCase houdt echt van Italië. Maar wat is liefde als je het niet met mensen kunt delen? Voor Up North was het de uitdaging om op een overtuigende manier te laten zien wat die liefde voor Italië precies betekent voor de producten van MariCase.

Traditie in een eigentijds jasje

De producten die MariCase verkoopt zijn vaak gemaakt met recepten die al generaties in het bezit zijn van Italiaanse familiebedrijven. Ze zijn door de jaren heen telkens verbeterd maar de basis blijft de kwaliteit en de eigen smaak waar ze groot mee zijn geworden. Het ontwerp van de site sluit daar op aan door de aardse, oude kleuren te combineren met een moderne look.


Internationaal succes

De functionaliteit van deze site is speciaal toegespitst op wat MariCase nodig heeft. De verschillende merken en producten worden op een mooie manier weergegeven en er is veel ruimte voor foto’s. Natuurlijk is de site zo gebouwd dat hij in het Nederlands, Engels en Italiaans te lezen is zodat alle afnemers en leveranciers kunnen genieten van al het moois dat MariCase te bieden heeft.