— Top Marketeers Network

Het platform om professioneel te delen

De beste marketeers van Nederland bezoeken Top Marketeers Network om hun kennis en ervaring uit te wisselen. Met lezingen en sessies gaan ze in op de actuele ontwikkelingen in marketingland. Wij mochten voor hen een promofilm en een website maken.

HET CONCEPT

Top Marketeers Network wil professionele marketeers enthousiasmeren om deel te nemen aan de TMN sessies. Met boeiende programma’s en evenementen willen ze onderhoudende bijeenkomsten neerzetten waar veel marketeers op afkomen.

De TMN sessies toegankelijk maken

De website die we maakten op www.topmarketeersnetwork.nl biedt een helder overzicht van alle TMN sessies. Zo kunnen geïnteresseerde marketeers kijken welke onderwerpen er gepland staan en kunnen ze in het archief duiken. Door de heldere weergave en makkelijke navigatie kunnen ze snel de sessies vinden die ze zoeken, zich aanmelden en een ticket kopen.


Mooie plannen in film gegoten

Om het Top Marketeers Network concept op een aantrekkelijke manier te presenteren hebben we een promofilm gemaakt. Zo maken we de marketeers enthousiast om zich aan te melden en deel te nemen aan de sessies.