CORRESPONDENTIE

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

STUDIO

Werkhorst 38

7944 AV  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

Kruisstraat 12

Opdrachtgever: Jan Stellink

Virtuele tour

Jan Stellink is een ondernemer gevestigd in Meppel met diverse panden in Noord Nederland. In het centrum van Meppel is een groot pand gerenoveerd met als doel deze te verhuren aan een grote winkelketen.

Virtuele tour Om een perfecte impressie te krijgen van het historische winkelpand werd gekozen voor HDR fotografie en een virtuele tour. Het was belangrijk om de kijker het gevoel te geven dat hij/zij daadwerkelijk voor en in het pand staat.

HDR-fotografie Voor een goede impressie van het authentieke pand zijn er HDR foto’s gemaakt van de binnen en buitenkant van het pand. Door het gebruik van ‘High Dynamic-Range’ fotografie voorkom je over- en onderbelichting in situaties met felle zon (vooral binnen).

 

Beleving Om de beleving compleet te maken is er een virtuele tour gemaakt met een combinatie van audio en video. De virtuele tour is voorzien van foto’s en een plattegrond waar de bezoeker van locatie naar locatie kan springen. Daarnaast is alles opgemaakt in de huisstijl van JH Verhuur.

Het achtergrondgeluid is ter plekke opgenomen tijdens een koopavond. Door het achtergrondgeluid is het beeld compleet en heeft de kijker het idee dat je echt in het pand staat.