CORRESPONDENTIE

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

STUDIO

Werkhorst 38

7944 AV  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

Over

Je kunt alleen een duurzame relatie met mensen opbouwen als er een persoonlijke klik is. Zo is dat ook tussen bedrijven en hun klanten. Je klanten moeten de persoonlijkheid van je bedrijf leren kennen en daar een goed gevoel bij krijgen voordat ze je product of dienst gaan afnemen.

echte foto’s

Kon je eerder nog wegkomen met foute Amerikaanse stockfoto’s, inmiddels prikken mensen daar echt wel doorheen. En dat is ook goed want ze kunnen onmogelijk een band opbouwen met jouw identiteit als jij je bedrijf op die manier presenteert.

Onderscheidend

Goede foto’s helpen niet alleen voor de relatie tussen jou en je klant maar ze helpen je ook te onderscheiden. Want hoewel andere bedrijven ook het soort producten of diensten kunnen aanbieden die jij aanbiedt, geen van die bedrijven is jouw bedrijf. Het grootste onderscheidend vermogen zit daarom in wie jij bent en dat laten wij graag zien.

Foto’s met karakter

De waarde van goede foto’s met karakter is enorm. De foto’s die wij maken zijn persoonlijk en laten echte mensen en producten zien. Geen nietszeggende plaatjes maar beelden met diepgang die iets te vertellen hebben. Door onze stijl van fotograferen laten wij mensen kennismaken met de persoonlijkheid van jouw bedrijf.