CORRESPONDENTIE

Citroenvlinder 171

7943 RG  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

STUDIO

Werkhorst 38

7944 AV  MEPPEL

+31(0) 522 244 099

info@upnorthmedia.nl

pORTRETFOTOGRAFIE

Foto’s van echte mensen

fotografie

De Boer & Egberts Advocaten (DBE) is een gedreven team dat zijn juridische expertise graag inzet voor kleine en grote bedrijven. Wij hebben een website ontwikkeld, inclusief nieuwe fotografie: dbe.frl

Zwart/wit

Visueel werd al snel besloten om de website volledig zwart/wit te gaan maken. Het zouden daarom vooral de foto’s zijn die de look&feel van de website zouden bepalen. Stoer met een knipoog. Het hele team DBE nam ons mee naar de oude gevangenis in Leeuwarden. Voor ons de perfecte locatie voor deze fotografie.

Schuth & Koelemaij is een advocaten- en belastingadvieskantoor, dat zich bezig houdt met het geven van adviezen en het voeren van procedures. Wij zijn een website aan het ontwikkelen, inclusief nieuwe fotografie.

Wat voor website maak je voor iemand die als vak ideeën en antwoorden bedenkt voor bedrijven als Volvo, Yamaha, Spyker, Philips en vele andere bedrijven van wereldse schaal? Dan bedenk je zelf ook iets ongekends: easteregg.nl

Nieuwe vorm en inhoud

Om dit kracht bij te zetten is de website ingericht met sprekende foto’s van Meppel en omgeving; de plek waar Hans een sterke band mee heeft. De sfeervolle foto’s en minimale opzet van het design geven het onbekende weer waar Hans dagelijks aan werkt.

Groepsfotografie en portretten voor restaurant De Nachtwacht

Portretfotografie voor Diepeveen en van Es advocaten

Groepsfotografie en portretten voor vergader- en trouwlocatie Brummerij.

Overige portretfotografie