WEBSITES

De perfecte samenhang tussen vorm en inhoud.

Een website is geen uithangbord voor je bedrijf, een goede website is je bedrijf. We leren daarom altijd eerst de opdrachtgever goed kennen voordat we gaan bouwen. Effectiviteit is het toverwoord voor onze sites. Geen overbodige tierelantijntjes maar een prachtige online omgeving waarbij mensen het gevoel hebben dat ze bij jouw bedrijf naar binnen stappen. Daar zorgen we voor door de perfecte samenhang te vinden tussen vorm en inhoud.

Up North fotografie in het Rijksmuseum

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Iedereen even betrokken vanaf het idee tot aan de oplevering.

Wij werken niet met onbekende externe partijen maar doen alles zelf, lekker vertrouwd onder één dak. Het ontwerp, de technische realisatie en de invulling zijn bij ons in goede handen. Doordat we allemaal een ander onderdeel van het proces voor onze rekening nemen, is iedereen even betrokken en is het eindresultaat echt vakwerk.

Up North team

HET IS JOUW SITE

De controle over jouw eigen website.

Als je door ons een website laat maken, doen we dat altijd met een goed Content Management System. We leren je hiermee omgaan zodat jij vanaf de oplevering zelf de inhoud van je site kunt beheren. Wij rekenen dan ook geen absurde periodieke beheerkosten omdat jij zelf de controle hebt over jouw eigen website.

Websites door Up North