22/11/2016

Sardinië

Met Up North zitten wij regelmatig op Sardinië voor bedrijfsmatige opdrachten. Onze vaste Italiaanse contactpersonen zijn Koen en Claudia. Koen is profvoetballer en vertrok 7 jaar geleden naar Italië voor een voetbalcarrière in dat land, zijn vrouw Claudia Loi is grafisch ontwerper. Bij ons laatste bezoek aan hen gebeurde er iets heel gaafs.

Liefde voor Italië

Koen en Claudia hebben wij leren kennen dankzij het business collectief waar wij de moeder van Koen, Jo Langenberg (van Deel Vier), tegen het lijf liepen. Het contact was meteen goed door onze gedeelde liefde voor Italië.

Begin dit jaar werden wij door Koen en Claudia uitgenodigd om elkaar beter te leren kennen en ideeën uit te werken over een eventuele samenwerking. In de maand oktober waren wij er wederom voor een aantal opdrachten.

Up North op Sardinië
Koen Brack - Up North

Toevallig speelde Koen in die periode een thuiswedstrijd met zijn club Arzachena Calcio waar een verslaggever van de Voetbal International bij aanwezig was. De verslaggever was bezig met een artikel over Koen’s Italiaanse avonturen. Dit verslag werd geschreven voor de Italië-special die snel zou verschijnen.

Italië special van Voetbal International

Nou hadden we met Koen al eens afgesproken dat wij een wedstrijd van hem zouden vastleggen en zodoende stonden we met onze camera langs het veld. Hoe leuk was het dat de verslaggever van VI ons toen benaderde of ze onze foto’s mochten gebruiken voor bij het artikel!

In een split-second

Het was erg gaaf om een keer op een andere manier met fotografie bezig te zijn dan normaal. Alles is live, je kunt niets over laten doen en een interessante gebeurtenis kan in een split-second weer voorbij zijn, dus ben je constant aan het anticiperen wat er waar gaat gebeuren.

Koen Brack - Up North

Verwacht de komende jaren meer van ons te zien vanuit Sardinië.

Het artikel, voorzien van onze foto’s ligt nu in de winkel.

Claudia Loi - Up North
Claudia Loi met de huisfotograaf van Arzachena Calcio
Koen Brack - Up North

Leave a Reply

Your email address will not be published.